Bouwbedrijf Werkhoven
bouwt verder

Ruim een decennium lang zijn wij dé bouwpartner van zowel particulieren als ondernemers en gaan wij verder waar een ander stil blijft staan. Zo investeren wij niet alleen in een geslaagd en duurzaam resultaat, maar ook in de kwaliteit van het bouwproces én het vertrouwen van de klant. Dat doen wij door actief als betrouwbare bouwpartner op te treden: wij denken met u mee, informeren en communiceren duidelijk en zorgvuldig en betrekken u in het bouwproces. Sinds 2015 voeren wij het kwaliteitskeurmerk BouwGarant. Dat betekent optimale zekerheid voor u.

Advies nodig?

Wij helpen u graag verder met uw project.

De 7 zekerheden van BouwGarant

1. Diploma’s & verzekeringen
BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u met Bouwbedrijf Werkhoven ervaren vakmensen inschakelt die hun zaken op orde hebben.

2. Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
Als BouwGarant-aannemer wordt Bouwbedrijf Werkhoven regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Zij toetsen onder andere de wijze van offreren, hoe wij meer- en minderwerk berekenen en de wijze van oplevering. Daarnaast controleren zij de kredietwaardigheid. Alleen bouwbedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

3. Aantoonbare ervaring
Onze vakmensen hebben aantoonbare ervaring in de bouw – dat is een vereiste als Bouwgarant aannemer. Zij begrijpen hoe zij u het beste kunnen adviseren en weten welke aanpak tot het beste resultaat leidt.

4. Duidelijke afspraken
Bouwbedrijf Werkhoven zet samen met u vooraf alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

5. Uitgebreide klachtenregeling
Bent u ergens niet tevreden over dan staan wij altijd open voor uw feedback en kijken wij altijd eerst samen met u wat wij kunnen doen om een probleem snel en adequaat op te lossen.

6. Extra zekerheid
Klanten van een BouwGarant-aannemer kunnen kiezen voor extra zekerheid door een verbouwings-, nieuwbouw- of energieprestatiegarantie af te sluiten. Dan heeft u de zekerheid dat uw werk in alle omstandigheden wordt afgebouwd.

7. Geschillencommissie
Bouwbedrijf Werkhoven is aangesloten bij de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw. Dit is een onafhankelijke instantie die u kunt inschakelen als er onverhoopt een probleem is ontstaan in de samenwerking. Deze geschillencommissie is opgericht door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en BouwGarant.