22 mrt, 2019

Trots op vernieuwde website

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website

Het stond al een tijd op onze ‘to do-lijst’: een nieuwe website lanceren. Een die naast een desktopversie ook beschikbaar is voor tablet en mobiel. Met een handig overzicht van een greep uit onze projecten, inclusief mooi beeldmateriaal. Waar ook meerdere klanten als referentie op staan en een waarmee wij ons nog duidelijker kunnen onderscheiden binnen ons vak- en werkgebied. Waar gemakkelijk informatie op gevonden kan worden en waarmee wij bereikbaar zijn voor klanten en geïnteresseerden. Wij zijn blij met het resultaat!

Wat onderscheidt ons?

Via de tab ‘bouwt verder‘ vindt u informatie over onze werkwijze en wat ons precies onderscheidt. Wij werken intensief samen met professionals binnen ons vakgebied en voldoen aan alle eisen van het BouwGarant-keurmerk. Wij investeren in innovaties die relevant zijn en toegevoegde waarde bieden voor onze klanten en voor onszelf. Met als resultaat een bouwbedrijf dat continu verder bouwt aan duurzame relaties met onze klanten, medewerkers, onderaannemers én leveranciers. Het bewijs vindt u via de tab ‘referenties‘ en ‘projecten‘: tevreden klanten en toonaangevende projecten.

Wat hebben wij verder aangepakt?

De nieuwe website is completer en bevat meer informatie over onze werkzaamheden, projecten en resultaten. Dat betekent niet per se meer teksten, wel meer beeldmateriaal. Dat is bijvoorbeeld goed te zien via de tab ‘projecten’. Daarnaast is er de link met social media, via ons blog (reacties zijn welkom!) en de LinkedIn-pagina van Bouwbedrijf Werkhoven (leuk als u ons wilt volgen!). Ten slotte is de informatie gemakkelijker vindbaar, ook op uw mobiel en tablet. Hopelijk zijn wij u hiermee (online) nog beter van dienst.

Doorontwikkeling

De website is na de lancering niet ‘af’. De komende tijd werken wij verder aan een Engelstalige versie. Vooral om onze niet-Nederlandstalige klanten en geïnteresseerden nog beter van dienst te zijn. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Of heeft u feedback naar aanleiding van onze nieuwe website? Bel of mail ons gerust. Of laat een reactie achter op de site. Wij horen graag van u!