12 jan, 2017

Nieuw bedrijfspand in volle gang

12 jan, 2017

Na jaren gebruik te hebben gemaakt van het souterrain – als kantoor en werkplaats – onder onze woning in Westzaan is het nu tijd om uit te breiden. Een wens die al langer speelde bij mij. De eerste stappen zijn gezet om op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein HoogTij in Zaanstad een pand neer te zetten. Geheel naar eigen wensen, zowel in uitstraling als inhoud. 

Direct naast ons pand bouwt sloop- en saneringsbedrijf Break-Down ook een geheel nieuw pand in dezelfde stijl. In ons netwerk horen we al regelmatig “Ha, wat een goede combinatie: een sloper en een bouwer!” Ik kijk ernaar uit om straks uit te kijken over het Noordzeekanaal en ge├»nspireerd te raken van de Zaanse bedrijvigheid om ons heen.

Hierboven en -onder alvast een ‘artist impression’ van het nieuwe pand dat overigens geheel naar eigen ontwerp is ontwikkeld en ook in eigen beheer gebouwd gaat worden. Gedurende de uitvoering van het project zal ik regelmatig een nieuwe blog plaatsen over de vorderingen.

Groet van Walter