Bouwbedrijf Werkhoven bouwt verder

Al 15 jaar lang zijn wij dé bouwpartner van particulieren en ondernemers in en om de Zaanstreek en bouwen wij verder waar een ander blijft stilstaan. Wij investeren niet alleen in een succesvol resultaat, maar ook in de kwaliteit van het bouwproces en een duurzame relatie met onze klanten. Dat doen wij door actief als betrouwbare bouwpartner op te treden: wij denken met u mee, informeren en communiceren duidelijk en zorgvuldig en betrekken u in het bouwproces.

 

Missie

Het is onze missie om aan onze klanten succesvolle maatwerkoplossingen te leveren en hen te ontzorgen. Zo creëren we samen met onze partners toegevoegde waarde voor onze klanten.

 

Visie

We gaan steeds bewuster om met de kwaliteit van het leven en zodoende ook met de plekken waar we verblijven. We streven naar een woon- en werkomgeving die bijdraagt aan ons levensgeluk, maar ook de nodige (levens)bronnen in stand houdt. Een comfortabele plek voorzien van duurzame materialen en slimme oplossingen die het leven makkelijker maken. Daar willen wij als relatief kleine, slagvaardige organisatie met gedreven medewerkers positief aan bijdragen. Door slim te bouwen, met de juiste mensen op de juiste plekken. Met onze maatwerkoplossingen en vakkundige en vriendelijke medewerkers dragen wij bij aan het comfort en geluk van onze klanten, zonder concessies te doen aan de huidige maatschappelijke uitdagingen.

 

Certificering

Bouwbedrijf Werkhoven voert het BouwGarant keurmerk. Dat is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Als bouwbedrijf krijg je deze certificering niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. Als aannemer moeten wij over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij worden wij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Als u kiest voor Bouwbedrijf Werkhoven dan zet u een belangrijke eerste stap voor een zorgeloze bouw, verbouwing of renovatie. Met de nieuwbouwgarantie, verbouwgarantie of energieprestatiegarantie kiest u voor extra zekerheid.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze branchevereniging heeft als doel het verenigen, verbinden en ondersteunen van bouwbedrijven en infrabedrijven. Zij werken onder andere aan een vitale bouwsector die bouwt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving.