Bouwbedrijf Werkhoven bouwt verder

Al bijna 20 jaar lang zijn wij dé bouwpartner van particulieren en ondernemers in en om de Zaanstreek en bouwen wij verder waar een ander blijft stilstaan. Wij investeren niet alleen in een succesvol resultaat, maar ook in de kwaliteit van het bouwproces en een duurzame relatie met onze klanten. Dat doen wij door actief als betrouwbare bouwpartner op te treden: wij denken met u mee, informeren en communiceren duidelijk en zorgvuldig en betrekken u in het bouwproces.

Missie

Het is onze missie om aan onze klanten succesvolle maatwerkoplossingen te leveren en hen te ontzorgen. Zo creëren we samen met onze partners toegevoegde waarde voor onze klanten.

Visie

We gaan steeds bewuster om met de kwaliteit van het leven en zodoende ook met de plekken waar we verblijven. We streven naar een woon- en werkomgeving die bijdraagt aan ons levensgeluk, maar ook de nodige (levens)bronnen in stand houdt. Een comfortabele plek voorzien van duurzame materialen en slimme oplossingen die het leven makkelijker maken. Daar willen wij als relatief kleine, slagvaardige organisatie met gedreven medewerkers positief aan bijdragen. Door slim te bouwen, met de juiste mensen op de juiste plekken. Met onze maatwerkoplossingen en vakkundige en vriendelijke medewerkers dragen wij bij aan het comfort en geluk van onze klanten, zonder concessies te doen aan de huidige maatschappelijke uitdagingen.

Certificering

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze branchevereniging heeft als doel het verenigen, verbinden en ondersteunen van bouwbedrijven en infrabedrijven. Zij werken onder andere aan een vitale bouwsector die bouwt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving.