Bouwbedrijf Werkhoven bouwt verder

Ruim een decennium lang zijn wij dé bouwpartner van zowel particulieren als ondernemers en gaan wij verder waar een ander stil blijft staan. Zo investeren wij niet alleen in een geslaagd en duurzaam resultaat, maar ook in de kwaliteit van het bouwproces én het vertrouwen van de klant. Dat doen wij door actief als betrouwbare bouwpartner op te treden: wij denken met u mee, informeren en communiceren duidelijk en zorgvuldig en betrekken u in het bouwproces.

 

Certificering

Bouwbedrijf Werkhoven voert het BouwGarant keurmerk. Dat is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Als bouwbedrijf krijg je deze certificering niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. Als aannemer moeten wij over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij worden wij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Als u kiest voor Bouwbedrijf Werkhoven dan zet u een belangrijke eerste stap voor een zorgeloze bouw, verbouwing of renovatie. Met de nieuwbouwgarantie, verbouwgarantie of energieprestatiegarantie kiest u voor extra zekerheid.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze branchevereniging heeft als doel het verenigen, verbinden en ondersteunen van bouwbedrijven en infrabedrijven. Zij werken onder andere aan een vitale bouwsector die bouwt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving.