De 7 zekerheden van BouwGarant

BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u met Bouwbedrijf Werkhoven ervaren vakmensen inschakelt die hun zaken op orde hebben.

Als BouwGarant-aannemer wordt Bouwbedrijf Werkhoven regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Zij toetsen onder andere de wijze van offreren, hoe wij meer- en minderwerk berekenen en de wijze van oplevering. Daarnaast controleren zij de kredietwaardigheid. Alleen bouwbedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

Onze vakmensen hebben aantoonbare ervaring in de bouw – dat is een vereiste als Bouwgarant aannemer. Zij begrijpen hoe zij u het beste kunnen adviseren en weten welke aanpak tot het beste resultaat leidt.

Bouwbedrijf Werkhoven zet samen met u vooraf alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bent u ergens niet tevreden over dan staan wij altijd open voor uw feedback en kijken wij altijd eerst samen met u wat wij kunnen doen om een probleem snel en adequaat op te lossen.

Klanten van een BouwGarant-aannemer kunnen kiezen voor extra zekerheid door een verbouwings-, nieuwbouw- of energieprestatiegarantie af te sluiten. Dan heeft u de zekerheid dat uw werk in alle omstandigheden wordt afgebouwd.

Bouwbedrijf Werkhoven is aangesloten bij de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw. Dit is een onafhankelijke instantie die u kunt inschakelen als er onverhoopt een probleem is ontstaan in de samenwerking. Deze geschillencommissie is opgericht door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en BouwGarant.