Kom jij ons topteam versterken?

Ben jij een ervaren en gedreven timmerman met leiderschapskwaliteiten en wil je je verder ontwikkelen in een sterk groeiend bouwbedrijf in de Zaanstreek? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman ben je hét aanspreekpunt op onze bouwprojecten. Jij zorgt naast je eigen werkzaamheden onder meer voor het aansturen van onze timmerlieden en onderaannemers op de bouwplaats. Samen met de werkvoorbereider:
• bespreek je de planning en maak je concrete werkafspraken
• neem je met het team de tekeningen en de werkzaamheden door
• zorg je voor voldoende materiaal (i.o.m. met de werkvoorbereider)
• start je zelfstandig het werk op
• zorg je dat alle collega’s altijd precies weten wat ze moeten doen
• borg je zowel de planning als de hoge kwaliteit die wij leveren

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een vakman met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een teamspeler die altijd voor het beste resultaat gaat, begrijpt wat nodig is om een planning te halen, maar de samenwerking met anderen nooit uit het oog verliest. Daarnaast heb je een diploma op MBO-niveau of de nodige kennis en ervaring die dit compenseert. Je hebt meerdere jaren als timmerman of voorman gewerkt in een soortgelijke functie en hebt ervaring opgedaan in bouwprojecten voor particuliere opdrachtgevers. Je bent uitstekend in staat om complexe tekeningen te lezen en gewend om in teams opdrachten uit te voeren. Daarnaast weet je ook zelfstandig de weg te vinden. Je bent flexibel, zelfverzekerd en schiet niet in de stress van een tegenvaller of een keertje wat langer doorwerken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B (pre) en een geldig VCA-certificaat.

Wat bieden wij?

Bouwbedrijf Werkhoven biedt je de mogelijkheid mee te groeien in een sterk groeiende onderneming. Dat betekent afwisselende en mooie projecten in het hogere segment in de omgeving van Zaanstad, Amsterdam en Haarlem. Bij ons maak je direct deel uit van een ambitieus en betrokken team. Wij geven je de mogelijkheid je ambities waar te maken, bijvoorbeeld door de nodige certificaten te behalen of door een opleiding te volgen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Bouwbedrijf Werkhoven verzorgt je persoonlijke beschermingsmiddelen, goed gereedschap en een eigen iPad op de bouw, zodat jij je werkzaamheden veilig en goed kunt uitvoeren.

Daarnaast bieden wij:
• Een concurrerend salaris
• Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket
• Persoonlijk afgestemde opleidingsmogelijkheden
• Een zeer afwisselende werkomgeving en bijzondere projecten in het hogere segment
• Sporten in ons bedrijfspand: bootcamp onder professionele begeleiding

Over Bouwbedrijf Werkhoven

Al 15 jaar lang zijn wij dé bouwpartner van particulieren en ondernemers in en om de Zaanstreek en bouwen wij verder waar een ander blijft stilstaan. Het is onze missie om aan onze klanten succesvolle maatwerkoplossingen te leveren en hen te ontzorgen in het bouwproces. Zo creëren we samen met onze bouwpartners toegevoegde waarde voor onze klanten.

Bouwbedrijf Werkhoven voert het BouwGarant-keurmerk, het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Deze certificering krijgen wij niet zomaar: mooie dingen maken is niet genoeg. Wij moeten beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat vraagt ook iets van onze medewerkers. Regelmatig worden wij hierop getoetst.

Meer informatie, waaronder een greep uit onze projecten, vind je op www.bouwbedrijfwerkhoven.nl.

Reageren?

Ben jij de ervaren timmerman met leiderschapskwaliteiten die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je motivatie én je CV naar walter@bouwbedrijfwerkhoven.nl. Sollicitaties zonder motivatie en/of CV nemen wij niet in behandeling. Meer informatie over deze vacature is verkrijgbaar bij Walter Werkhoven via e-mail of 06 246 60 777.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.