Vacature
Timmerman/voorman

Ben jij een ervaren en gedreven timmerman die nét iets meer wil dan alleen timmeren, fulltime beschikbaar is en wil meegroeien in een sterk groeiend bouwbedrijf in de Zaanstreek? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als ervaren timmerman ben je hét aanspreekpunt op onze kleinere projecten. Jij zorgt naast je eigen timmerwerkzaamheden voor het aansturen van de aanwezige timmerlieden en onderaannemers op de bouwplaats. In de aansturing ben je verantwoordelijk voor het werk dat geleverd wordt. Samen met de projectleider/werkvoorbereider:
• bespreek je de planning en maak je concrete werkafspraken
• neem je de tekeningen en de werkzaamheden door
• zorg je voor voldoende materiaal (i.o.m. met de projectleider/werkvoorbereider)

Vervolgens ga je met het team aan de slag en zorg je ervoor dat:
• het werk opgestart wordt
• iedereen weet wat er van hem verwacht wordt
• er goede kwaliteit geleverd wordt
• de planning gehaald wordt
• de communicatie met zowel de directe collega’s als onderaannemers optimaal is

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een vakman met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een teamspeler die altijd voor het beste resultaat gaat, begrijpt wat nodig is om een planning te halen, maar de samenwerking met anderen nooit uit het oog verliest. Je hebt een diploma op MBO-niveau of de nodige kennis en ervaring die dit compenseert. Je hebt meerdere jaren als timmerman of voorman gewerkt in een soortgelijke functie en hebt ervaring opgedaan in bouwprojecten voor particuliere opdrachtgevers. Je bent uitstekend in staat om complexe tekeningen te lezen en gewend om in teams opdrachten uit te voeren. Daarnaast weet je ook zelfstandig de weg te vinden. Je bent flexibel, zelfverzekerd en schiet niet in de stress van een tegenvaller of een keertje wat langer doorwerken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B (pre) en een geldig VCA-certificaat.

Wat bieden wij?

Bouwbedrijf Werkhoven biedt je de mogelijkheid mee te groeien in een sterk groeiende onderneming. Dat betekent afwisselende en boeiende projecten in een afwisselende omgeving. Bij ons maak je direct deel uit van een ambitieus team. Wij geven je de mogelijkheid je ambities waar te maken, bijvoorbeeld door de nodige certificaten te behalen of door een opleiding te volgen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Bouwbedrijf Werkhoven verzorgt je persoonlijke beschermingsmiddelen en goed gereedschap, zodat jij je werkzaamheden veilig en goed kunt uitvoeren.

Daarnaast bieden wij:
• Een marktconform salaris conform de geldende richtlijnen van de Bouw Cao
• Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket
• Prima opleidingsmogelijkheden
• Een afwisselende werkomgeving en bijzondere projecten

Over Bouwbedrijf Werkhoven

Bouwbedrijf Werkhoven is een sterk groeiende onderneming. Ruim een decennium lang zijn wij in Amsterdam en omstreken dé bouwpartner van zowel particulieren als ondernemers. Wij gaan verder waar een ander stil blijft staan: Bouwbedrijf Werkhoven bouwt verder. Zo investeren wij niet alleen in een geslaagd en duurzaam resultaat, maar ook in de kwaliteit van het bouwproces én het vertrouwen van de klant. Dat doen wij door actief als betrouwbare bouwpartner op te treden: wij denken mee, informeren en communiceren duidelijk en zorgvuldig en betrekken de klant in het bouwproces.

Bouwbedrijf Werkhoven voert het BouwGarant-keurmerk, het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Als bouwbedrijf krijg je deze certificering niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. Wij moeten beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat vraagt ook iets van onze medewerkers. Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie.

Meer informatie, waaronder een greep uit onze projecten, vind je op www.bouwbedrijfwerkhoven.nl.

Reageren?

Ben jij de ervaren timmerman met leiderschapskwaliteiten die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je motivatie én je CV naar walter@bouwbedrijfwerkhoven.nl. Sollicitaties zonder motivatie en/of CV worden niet in behandeling genomen. Meer informatie over deze vacature is verkrijgbaar bij Walter Werkhoven, eigenaar van Bouwbedrijf Werkhoven, via 06 246 60 777.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.