Kom jij ons topteam versterken?

Kun jij een bouwproject van begin tot eind begeleiden en steek je als het nodig is ook zelf gemakkelijk de handen uit de mouwen? Heb je daarbij ruime ervaring in de particuliere markt, beschik je over de nodige vakdiploma’s en voel je een sterke connectie met onze kernwaarden vakmanschap, vertrouwen en vriendelijkheid? Dan ben jij de vakman of -vrouw die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman ben je hét aanspreekpunt op onze bouwprojecten. Jij zorgt naast je eigen werkzaamheden onder meer voor het aansturen van alle timmerlieden en onderaannemers op de bouwplaats. Samen met onze werkvoorbereider:

 • bespreek je de planning en maak je concrete werkafspraken
 • neem je met het team de tekeningen en de werkzaamheden door
 • zorg je voor voldoende materiaal (i.o.m. met de werkvoorbereider)
 • start je zelfstandig het werk op
 • zorg je dat alle collega’s altijd precies weten wat ze moeten doen
 • borg je zowel de planning als de hoge kwaliteit die wij leveren

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een vakman of -vrouw met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een teamspeler die altijd voor het beste resultaat gaat, begrijpt wat nodig is om een planning te halen, maar de samenwerking met anderen nooit uit het oog verliest. Daarnaast heb je een diploma op MBO-niveau of de nodige kennis en ervaring die dit compenseert. Je hebt meerdere jaren als voorman of (assistent) uitvoerder gewerkt in een soortgelijke functie en hebt ervaring opgedaan in bouwprojecten voor particuliere opdrachtgevers. Je bent uitstekend in staat om complexe tekeningen te lezen en gewend om in teams opdrachten uit te voeren. Daarnaast weet je ook zelfstandig je weg te vinden. Je bent flexibel, zelfverzekerd en schiet niet in de stress van een tegenvaller of een keertje wat langer doorwerken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B (pre) en een geldig VCA-certificaat.

Wat bieden wij jou?

Bouwbedrijf Werkhoven biedt je de mogelijkheid mee te groeien in een sterk groeiende onderneming. Je maakt direct deel uit van een ambitieus en betrokken team. Wij geven je de mogelijkheid je ambities waar te maken, bijvoorbeeld door de nodige certificaten te behalen of door een opleiding te volgen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij verzorgen de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, goed gereedschap en een eigen iPad op de bouw, zodat jij je werkzaamheden veilig en goed kunt uitvoeren.

Je kunt deze functie zo interessant en uitdagend maken als je zelf wilt. Binnen onze informele organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden daarnaast:

 • een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw ervaring en inbreng
 • een uitdagende functie met verantwoordelijkheid
 • relevante opleidingsmogelijkheden
 • afwisselende werkzaamheden en (traditioneel) timmerwerk
 • een prettige werksfeer en een zeer afwisselende werkomgeving met projecten in het hogere segment
 • goed gereedschap om mee te werken
 • werkzaamheden in de regio
 • sporten in de werkplaats onder professionele begeleiding

Hebben we een match?

Stuur ons vandaag nog je CV en motivatiebrief of stel je vraag.

Bouwbedrijf Werkhoven Bouwt verder. Daarmee onderscheiden we ons van andere aannemers: we gaan verder waar een ander stopt. We investeren niet alleen in de kwaliteit van het eindresultaat, maar ook in het bouwproces en het vertrouwen van de opdrachtgever. Open en transparante communicatie, heldere afspraken en de klantwens centraal stellen vinden wij onbetwiste voorwaarden van een succesvolle samenwerking. In 2020 bestaan we vijftien jaar en zijn we als kleine onderneming uitgegroeid tot een volwassen en sterk bedrijf voorzien van het kwaliteitskeurmerk BouwGarant, met vijf vaste medewerkers en een verder groeiende klantenkring. We werken met name voor particuliere klanten in de omgeving van Zaandam, Amsterdam en Haarlem.