Kom jij ons topteam versterken?

Ben jij een allround timmerman met flink wat ervaring in de particuliere markt, beschik je over de nodige vakdiploma’s en voel je een sterke connectie met onze waarden vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit? Dan ben jij de vakman of -vrouw die wij zoeken! ZZP’ers mogen ook reageren op deze vacature.

Wat ga je doen?

Bij een of meer van onze mooie projecten in de Zaanstreek of net daarbuiten ga je aan de slag om samen met het bouwteam op locatie een topresultaat neer te zetten! Complete renovaties, aanbouwen, nieuwe woningen of kantoorpanden, verduurzaming van bestaande gebouwen of compacte verbouwingen. In alles wat we doen zetten we graag dat stapje extra, want het leveren van hoge kwaliteit maatwerk zit in onze genen.

Wie zoeken we?

 • je beschikt over aantoonbare, relevante werkervaring. Wij nemen altijd contact op met een of meerdere referenties
 • je beschikt over de nodige vakopleidingen en bent in staat om werktekeningen te lezen
 • je bent flexibel. Een keertje een uurtje doorwerken vind je geen probleem
 • je bent op korte termijn beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de regio Zaanstreek Waterland
 • je bent in het bezit van rijbewijs B
 • je hebt een geldig VCA-certificaat (of bent bereid deze op korte termijn te behalen)

Wat bieden wij jou?

Je kunt deze functie zo interessant en uitdagend maken als je zelf wilt. Binnen onze informele organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden daarnaast:

 • een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw ervaring en inbreng
 • een uitdagende functie met verantwoordelijkheid
 • een prettige werksfeer
 • afwisselende werkzaamheden en (traditioneel) timmerwerk
 • goed gereedschap om mee te werken
 • werkzaamheden in de regio
 • sporten in de werkplaats onder professionele begeleiding

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hebben we een match?

Stuur ons vandaag nog je CV en motivatiebrief of stel je vraag.

Hoewel Bouwbedrijf Werkhoven compact is in omvang werken wij met veel plezier aan bijzondere en vaak veelomvattende bouwprojecten. Wij zijn trots op ons team waarmee wij voor onze klanten mooie en uitdagende opdrachten realiseren. Slim bouwen door maatwerkoplossingen te bieden, klanten ontzorgen en continue topkwaliteit leveren; daar zit onze kracht. Vaak met toepassing van de laatste technische en duurzame mogelijkheden.

Wij onderscheiden ons door een klantgerichte manier van werken. We zeggen niet voor niets: Bouwbedrijf Werkhoven bouwt verder. Het samenspel met onze klanten/opdrachtgevers en de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers staan hierbij centraal. We werken in een hecht en informeel team en de sfeer is erg goed.

Dat team is meteen één van de onderscheidende factoren van ons bedrijf. Een bijzonder gemotiveerde en sympathieke groep mensen, waarmee en waarop we kunnen bouwen. Ruime ervaring en nieuw talent gaan daarbij hand in hand.

In 2020 bestaan we vijftien jaar en zijn we gegroeid naar een solide bedrijf dat volop in beweging is; voorzien van het kwaliteitskeurmerk BouwGarant, met vijf vaste medewerkers, een team vaste leveranciers en een verder groeiende klantenkring. We werken met name voor particuliere klanten in de omgeving van Zaandam, Amsterdam en Haarlem.